שיווק ופרסום

משרד הפרסום הישראלי במהלך עסקי עם ענקית הטבק העולמית

מהלך עסקי אסטרטגי משמעותי בשוק המדיה והפרסום: קבוצת הטבק השנייה בגודלה בעולם מעבירה תקציב למשרד הפרסום יהושוע \TBWA, במשרד מברכים: "חברה גלובלית עם סטנדרטים גבוהים" | כל הפרטים 

מורן דאי, מנכ"לית משרד הפרסום יהושע (צילום יולי כהן)
קבוצת BAT, מהחברות הבינלאומיות המובילות והחזקות ביותר בתחום מוצרי הטבק והניקוטין, מבצעת מהלך משמעותי בשוק המקומי ומעבירה רשמית את תקציב הפרסום שלה למשרד הפרסום יהושעTBWA.
עם הצטרפותה של ענקית הטבק, היא נכנסת לפורטפוליו הלקוחות המרשים של המשרד, אשר כולל בין היתר מותגי על וחברות ענק מובילות במשק כמו טויוטה, מקדונלד’ס, בית ההשקעות IBI, אוניברסיטת בר־אילן ומותגים מובילים נוספים.
במשרד הפרסום לא הסתירו את שביעות רצונם מההחתמה החדשה והמשמעותית וציינו: “אנחנו שמחים לצרף את BAT למשפחת הלקוחות של יהושעTBWA. מדובר בחברה גלובלית עם סטנדרטים גבוהים וחשיבה עסקית מתקדמת, ואנחנו מצפים לבנות יחד מהלכים אסטרטגיים ויצירתיים שיתמכו ביעדים העסקיים שלה וייצרו ערך לאורך זמן".
קבוצת BAT נחשבת כיום לקבוצת הטבק השנייה בגודלה בעולם כולו בהיקף המכירות שלה, כאשר מותגיה השונים נמכרים בלמעלה מ-180 מדינות ברחבי הגלובוס. על מותגיה העיקריים והמוכרים ביותר של הקבוצה נמנים סיגריות פאל מאל, קנט, ווג, רוטמנס, לאקי סטרייק ואחרים.
בסך הכל, הקבוצה משווקת יותר מ-300 מותגים שונים, ואחד מכל שמונה מעשנים ברחבי העולם נוהג לעשן סיגריות מתוצרתה באופן קבוע. החברה מובילה במכירות ב-50 שווקים שונים ברחבי העולם, מייצרת כ-684 מיליארד סיגריות ב-47 מפעלים הפרוסים ב-40 מדינות, ומעסיקה למעלה מ-53,000 עובדים ברחבי העולם.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה