קריירה ולימודים
כוכבת 'מנאייכ' מתחילה קריירה חדשה: זה התואר שקיבלה
השחקנית והדוגמנית נטלי עטיה נכנסת לנישה חדשה בחייה ומחוץ לאור הזרקורים יש לה עיסוק חדש - פסיכולוגית
הדוגמנית והשחקנית נטלי עטיה, אחת הכוכבות של 'מנאיכ', כבר נערכת לימים שאחרי הבמה או המסך ולמדה מקצוע חדש שישרת אותה לאחר הפרישה. והנה, כבר מהיום יש לה טייטל חדש והיא הפסיכולוגית עטיה.
אז מסתבר שהסיבה לכך שנעלמה בשנים האחרונות מאור הזרקורים, התגרשה מבעלה והחלה בזוגיות חדשה אותה חשפו ב-TMI לראשונה עם התאורן דרור צינמן, היא הייתה עסוקה גם בלימודים ובמחשבה על היום שאחרי.
על פי הפרסום, בשנים האחרונות למדה השחקנית פסיכולוגיה, והיום סיימה רשמית את לימודי התואר הראשון שלה באוניברסיטת רייכמן, על כן היא זכאית לתואר BA בפסיכולוגיה.
עוד ב-
בחודש אוקטובר הקרוב היא תחל בלימודי התואר השני שלה בעבודה סוציאלית קלינית, כאשר יש לציין שבמקביל לכך היא גם עובדת כעוזרת מחקר בגנטיקה בבינתחומי. הלימודים כעת נמצאים גבוה ברשימה של עטיה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



