כסף וצרכנות
הסוף למחסור בחלב: תנובה במהלך דרמטי שיציף את השוק מחדש
תנובה משלימה בימים אלה את התקנת קו ייצור של חלב מפוקח באריזות קרטונים של 2 ליטר במחלבת רחובות בהשקעה של 30 מיליון שקל, מה שצפוי לשים סוף למחסור בחלב שנרשם לאחרונה
תנובה משלימה בימים אלה את התקנת קו ייצור של חלב מפוקח באריזות קרטונים של 2 ליטר במחלבת רחובות בהשקעה של 30 מיליון שקל. הקו, שמיני במספר של תנובה, צפוי להיכנס לפעילות לקראת חג הפסח, ויגדיל את תפוקת ייצור החלב בכ-15%.
השקעה זו היא חלק ממחויבותה המתמשכת של תנובה להבטחת אספקה סדירה של חלב מפוקח לציבור, לאחר שבשנת 2024 חנכה את קו קרטוני החלב השביעי במחלבת רחובות בהשקעה של 42 מיליון שקל. תנובה היא יצרנית החלב המפוקח הגדולה בישראל, כאשר בשבע השנים האחרונות הוגדלו קווי ייצור החלב מארבעה קווי יצור לשמונה, בהשקעה כוללת של כ-200 מיליון שקל.
לדברי גדי קוניא, מנכ"ל תנובה: "תנובה אחראית לייצור ואספקה של כ-75% ממוצרי החלב המפוקחים במדינת ישראל, ומהווה גורם משמעותי בשמירה על בטחון המזון ובהבטחת תזונה מזינה ובריאה לציבור. בשנים האחרונות, ביטחון המזון של ישראל עומד בפני אתגרים משמעותיים, הן בעקבות אירועים גיאופוליטיים, הן בשל אתגרים גלובליים כמו שינויי אקלים, והן בשל המצב הביטחוני בישראל.
עוד ב-
אנו מודעים לאחריות המוטלת עלינו, ופועלים כל העת לחיזוק יכולות הייצור והאספקה שלנו, תוך השקעה של למעלה מ-200 מיליון שקל רק בשנים האחרונות בקווי ייצור חדשים ובתשתיות לייצור חלב מפוקח".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מה עם ההנפקהאנונימי 02/2026/22הגב לתגובה זו0 0גדי, מה קורה עם ההנפקה?!?!! מתי זה יקרה?!;?;!!סגור



