קריפטו

לאחר שהמניה צללה ב-88%: החברה מכרה ביטקוין ב-45 מיליון דולר

חברת Fold Holdings, ששוויה צנח בשנה האחרונה, מכרה מטבעות ביטקוין בשווי של כ-45 מיליון דולר. כעת, ההנהלה חושפת מה תעשה עם יתרת הענק שנותרה בקופתה וכיצד תתמודד עם המשבר
המרדף לביטקוין (אילוסטרציה)
Fold Holdings, חברת פינטק אמריקאית המתמקדת במתן שירותים פיננסים מבוססי ביטקוין, מכרה ביטקוין בשווי של כ-45 מיליון דולר במחיר ממוצע של כ-71,000 דולר למטבע, זאת כדי לחזק את יתרת המאזן שלה ולהסיר את החוב המובטח.
חברת הפינטק השתמשה ב-20 מיליון דולר מתמורת המכירה לפירעון חוב מובטח בביטקוין, ובחרה להשקיע את 25 מיליוני הדולרים הנותרים ליוזמות כלכליות אחרות שעשויות להיטיב עמה בעתיד. על פי ההודעה הרשמית שפרסמה, העסקאות סייעו במחיקת החוב ושיפרו את תזרים המזומנים החודשי באמצעות ביטול התחייבויות תשלום הריבית. 
ברקע טיפול חוב העתק, החברה האמריקאית מתמודדת בימים אלו עם שינויים כלכליים שונים, כאשר שווי השוק שלה מסתכם ב-31 מיליון דולר ומסחר במניות מתנהל ב-0.61% - מדובר בצניחה של 88% במהלך השנה האחרונה.
וויל ריבס, יו"ר ומנכ"ל Fold Holdings, מספר כי החברה ערוכה לצמיחה בטווח הקרוב והשקעה בעתיד היא מהלך חכם שעשוי להיטיב עמה בעתיד. בהמשך דבריו, ציין ריבס כי "נזילות מוגברת וחוב נמוך מבטיחים שיש לנו את המשאבים והגמישות לבצע את תוכניותינו ברגע המכריע הזה עבור Holdings  Fold".
כאמור, חברת Fold Holdings עוסקת במתן שירותים פיננסיים מבוססי ביטקוין. בין המוצרים שפיתחה, ניתן למנות אפליקציה המאפשרת לצרכנים לצבור, לחסוף ולהשתמש במטבע הפופולרי בחיי היום-יום.
בנוסף, חברת הפינטק מנפיקה כרטיסי אשראי וכרטיסי חיוב המאפשרים ללקוחות להרוויח קאשבק בביטקוין על רכישות שהם מבצעים. מלבד זאת, החברה מחזיקה במטבע הפופולרי כחלק מהרזרבות התאגדיות שלה ומציעה גם מוצרים לעסקים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה