תרבות ופנאי
כוכב רשת 13 לשעבר: "הכנסתי 3 נשים להריון בלילה אחד"
אושיית הרשת והטלוויזיה התארח בפודקאסט וסיפר על חייו הפרועים כצעיר, בהם גר עם ארבע נשים באותו הבית. הוא חשף פרטים מדהימים על שאירע שם ועל ילדיו.
אושיית הרשת והטלוויזיה סמיון גרפמן התארח בפודקאסט "הכל פתוח" של העיתונאי ויועץ התקשורת אבי שושן וחשף איך בעברו היה חי בצורה לא קונבנציונלית, ובמהלך הפודקאסט חשף סיפורים פרועים במיוחד מעברו.
גרפמן שיתף כי היה גר באותו הבית יחד עם ארבע נשים, ומספר מה התרחש באותה הדירה, מה שהשאיר את המאזינים המומים "אני הייתי ילד בן 24-25, ילד פרוע. בת זוג שלי הייתה בי סקסואלית, והייתה לה בת זוג" גרפמן חשף כי אחרי יומיים בלבד, הציע לשתיהן לעבור לגור אצלו. "אחרי שבועיים, הן הכירו עוד זוג של בנות, והן גם עברו אליי" חשף והפתיע את המאזינים.
אושיית הרשת חושף כי בלילה אחד בו "בילו", הכניס להריון שלוש מתוך ארבע הנשים שגרו איתו בדירה. "זה היה כיף, הן היו מבשלות" אמר גרפמן כשנשאל כמה נשים הכניס להריון במהלך חייו, השיב "לא יודע. אני יכול להגיד לך כמה הפלות עשיתי בחיי. הרבה. רק לארבע בחורות עשיתי הגדלת חזה".
"הפלה זה משהו מאוד חשוב, אנחנו מזלזלים בזה" מוסיף גרפמן "בחורה לא יכולה ללכת ולעשות הפלה סתם בקליניקה. צריך לקחת תמיד קליניקה טובה, שלא יעשה נזק. אני תמיד דאגתי לכל בחורה שאני יוצא איתה, כי אם אני יוצא איתה אני אוהב אותה, ואני אוהב לאהוב" אמר, והתוודה בנוסף בכך שיצא עם מספר בחורות במקביל.
עוד ב-
כשנשאל כמה ילדים יש לו, השיב: "יש לי חמישה שאני יודע בטוח, ועוד כמה ילדים מקסיקנים יש לי, גם אקוודוריאנים, ופורטוריקנים". וחושף כי אין לו ילד יהודי טהור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpg)


