תרבות ופנאי

לירון ויצמן על הבחירות: "בני ישראל רוצים לצאת ממצרים"

מגישת "האח הגדול" ברשת 13 פרסמה סטורי בחשבון האינסטגרם שלה, שבו קראה לציבור לפעול לשינוי לאחר ארבע שנים קשות: "בואו נדאג לילדים שלנו, לעצמנו, ונתקן" | צפו

לירון ויצמן (צילום מיכה לובטון, shutterstock)
מגישת "האח הגדול" ברשת 13, לירון ויצמן, שלא הסתירה בתקופה האחרונה את עמדותיה הפוליטיות, פרסמה היום (שלישי), ביום הבחירות לכנסת ה-26, סטורי בחשבון האינסטגרם שלה ובו העבירה מסר חד לעוקביה. ויצמן קראה לציבור לפעול למען שינוי במדינה, תוך שהיא מתייחסת לארבע השנים הקשות שעברו על אזרחי ישראל.
"רגע לפני שאנחנו הולכים לקלפי, בואו נדאג לילדים שלנו, לעצמנו, ונתקן, 4 שנים כל כך קשות. נדרוש תיקון ושינוי. בני ישראל רוצים לצאת ממצרים, בואו נעשה את זה", כתבה בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה.
 
צילום מסך מתוך של חשבון האינסטגרם lironweizman@
זו אינה הפעם הראשונה שבה מגישת הטלוויזיה מביעה את עמדתה הפוליטית. כזכור, ויצמן התייחסה בפודקאסט "נלי ולירון" מבית "הפודיום", אותו היא מגישה לצד השחקנית נלי תגר, להחלטתה לתמוך בגוש השינוי ולהתנגד להמשך שלטונו של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
"אני באמת מרגישה שאני מוצאת את הקול שלי בגוש השינוי", אמרה אז, והדגישה כי מבחינתה הרצון בהחלפת השלטון אינו מחייב הזדהות עם השמאל: "הקול שלי הוא לא שמאל, אני חד-משמעית אומרת לך את זה. אתה יכול להיות ימין ולא לתמוך בביבי".
בהמשך אף דווח כי ויצמן נמנית עם אנשי התרבות והבידור שהביעו תמיכה במפלגת "ביחד", בהובלת ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט וראש האופוזיציה יאיר לפיד, לצד דנה פרידר, קובי אוז וימית סול.
ויצמן אינה היחידה שהחליטה לנצל את הבמה הציבורית שלה כדי להעביר מסרים פוליטיים. במהלך השבועות האחרונים יותר ויותר כוכבי רשת ואנשי בידור הביעו את עמדותיהם לקראת הבחירות, למרות החשש מאובדן עוקבים, ביקורת ציבורית ופגיעה בשיתופי פעולה מסחריים.
כך למשל, יוצאת "האח הגדול" דנית גרינברג הצהירה כי ישראל זקוקה לשינוי ולהקמת ממשלה אחרת. לדבריה, הבעת עמדה פוליטית עלולה דווקא לפגוע בה מבחינה כלכלית, אך היא רואה בכך חובה אישית.
גם כוכבת "האח הגדול" טל טיטו חשפה כי תצביע לנפתלי בנט, בעוד משפיענית הרשת דנה זרמון עוררה סערה לאחר שפרסמה ריאיון עם יו"ר מפלגת "ישר!", גדי איזנקוט. מנגד, הזמר סאבלימינל נמנה עם אנשי התרבות שהביעו תמיכה בליכוד בראשות נתניהו.
 
עקבו אחרינו
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    צודקת
    cv 10/2026/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מגיע לעם חיים טובים יותר . סאת ייסורינו מלאה עד תום. הגיע זמן שינוי...
    סגור