הטיפ היומי

מהו מסחר עצמאי בבורסה? – פרק 1: שבוע מסחר עצמאי בשוק ההון

שוק ההון כבר מיצב את עצמו כהשקעה הטובה ביותר שאנחנו יכולים לעשות עם הכסף שלנו. אבל באיזו דרך הכי נכון להשקיע? אילו אופציות מציע שוק ההון? דוד שם טוב, סמנכ"ל אינטראקטיב ישראל, עם התשובות



לאחר שהחלטנו שדווקא שוק ההון הוא אפיק ההשקעה המועדף עבורנו, ברור לחלוטין שישנה יותר מדרך אחת שבאמצעותה ניתן לסחור בבורסה. נראה שבשנים האחרונות החלה מגמת בולטת, במסגרתה המסחר העצמית תופס תאוצה ויותר משקיעים מתחילים להיות מעורבים באופן פעיל בתיק ההשקעות שלהם.

"חשוב לזכור שבין כה וכה, כולנו מושקעים בשוק ההון. אם זה בקרנות הפנסיה או בקרנות ההשתלמות שלנו", אומר דוד שם טוב, סמנכ"ל אינטראקטיב ישראל. "רבים פונים דווקא עכשיו למסחר עצמאי כי הם רוצים לנהל את הכספים שלהם באופן אקטיבי ויזום".
לפרקים נוספים במסגרת טיפ היומי – שבוע מסחר עצמאי בשוק ההון, לחצו כאן

קבוצת אינטראקטיב ישראל מציעה סוגים שונים של השקעות, יעוץ, ניהול תיקים ועוד באמצעות כלים פיננסים מגוונים, ביניהם מניות, אופציות, חוזים עתידיים, כתבי אופציות, אג"ח, אופציות חוזים, חוזה מניה בודדת, תעודות סל, מוצרים מובנים, קרנות נאמנות ועוד. כל סוגי ההשקעות והמסחר מערבים סיכון להון המושקע, לרבות אלה המוצעים על ידי קבוצת אינטראקטיב ישראל, ולכן הם דורשים מיומנות ידע, הבנת הסיכונים ואינם מתאימים לכל אדם. 
 
לפני קבלת החלטה על השקעה או מסחר ספקולטיבי עליך לקחת בחשבון את מטרות ההשקעות ו/או המסחר, רמת הניסיון שלך ויכולת לספוג הפסדים כתוצאה מכך. בנוסף. עליך לקחת בחשבון שביצועים קודמים אינם יכולים להוות מדד על ביצועים עתידיים.