דיגיטל וטק

אייפון 17 יאכזב? הפיצ'ר החשוב שלא ישתדרג גם השנה

דיווח חדש חושף כי סדרת iPhone 17 לא תציג שיפור משמעותי במהירות הטעינה, שתגיע למקסימום של 35 וואט בלבד. למרות שינויי עיצוב ושדרוגים נוספים, אפל עדיין רחוקה מהמתחרות שמציעות טעינה מהירה בהרבה. האם זה יספיק למשתמשים לוותר על האייפון הבא?
רפאל בן זקרי |  1
הדמיית קונספט המציגה עיצוב אפשרי של סדרת האייפון 17 (צילום רפאל בן זקרי)
אפל מתכוננת להשקת סדרת iPhone 17 בספטמבר הקרוב, וברשת נפוצים דיווחים רבים על השדרוגים שיביאו עימם המכשירים החדשים. דיווח חדש חושף כי הענקית מקופרטינו לא מתכננת שדרוג משמעותי במהירות הטעינה בסדרה החדשה, כאשר כל ארבעת הדגמים - iPhone 17, iPhone 17 Air, iPhone 17 Pro ו-iPhone 17 Pro Max - יתמכו בטעינה חוטית בהספק מקסימלי של 35 וואט בלבד.
הנתון שנחשף בדיווח החדש מייצג שיפור קל לעומת הדור הנוכחי, iPhone 16, שלפי בדיקות מגיע למהירות טעינה מקסימלית של כ-30 וואט, אך בפועל במקרים רבים נטען במהירות מקסימלית של כ-20 וואט בלבד. אולם למרות השיפור הקל, בהשוואה למתחרות כמו סמסונג, שמציעות טעינה מהירה בהרבה, אפל עדיין נותרת מאחור בתחום הזה.
מלבד נושא הטעינה, הדיווחים מצביעים גם על שינויים אפשריים בעיצוב סדרת המכשירים, כולל שינוי במבנה מערך הצילום בגב המכשיר. כמו כן, אפל עשויה לזנוח את השימוש בטיטניום בדגמי ה-Pro, ולהשאיר אותו בלעדי לדגם ה-Air, שיחליף את דגם ה-Plus. בשורה התחתונה, ככל שמתקרבת ההשקה הרשמית, צפויים להיחשף פרטים נוספים על הסדרה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    א
    אני אדוניי אלוהיך 02/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    על מהירות טעינה פוסלים מכשיר אנחנו באמת יהודים דפוקים בראש
    סגור