אוכל

אסף גרניט חושף: זו הסיבה שאני לא אוכל במסעדות של אייל שני

אסף גרניט סיפר בראיון על המקרה בגללו הפסיק לאכול במסעדות של שופט "מאסטר שף": "בעיקר בגלל זה, האוכל שם טעים מאוד"
מערכת ice |  1
אסף גרניט (צילום מסך רשת 13)
אחד השפים הגדולים בישראל, אסף גרניט שמככב בימים אלו ב"משחקי השף" ברשת 13 סיפר על הקשר שלו עם אחד הקולגות. 
בפודקאסט של יעל דרומי, "לא קונה את זה!", גרניט נשאל על אייל שני ואסף הפתיע :"אני לא אוכל במסעדות שלו, אני לא מרגיש רצוי שם. בעיקר בגלל זה, האוכל שם טעים מאוד". 
עוד הוסיף השף: "פעם באיזה ראיון, הוא אמר 'שהוא המציא אותי', 'שאני לקחתי את 'הסלון' וגנבתי ממנה דברים' ואמרתי 'אוקיי סבבה. אז לא מרגיש רצוי מידיי". גרניט אמר מה יקרה אם יפגשו: "אם אני אפגוש את אייל עכשיו אז כזה שלום, מה שלומך, אנחנו לא ילדים קטנים". 
עוד לאחרונה, סיפר בפודקאסט "תרגעו" מבית הפודיום השף סיפר על הקשר שלו עם קולגה אחרת, רותי ברודו שטענה כי גרניט הציע עבודה למי ששירת אותו בזמן שישב על הבר במסעדה שלה. אולם לדבריו, המציאות היתה אחרת לגמרי. "אנשים שעבדו אצלה בארגון, לא רצו לעבוד אצלה יותר. הם הודיעו שהם עוזבים ובאו לשאול אותי האם הם יכולים לבוא לעבוד אצלי".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מסעדות
    יושר 01/2026/01
    הגב לתגובה זו
    2 2
    אייל שני אחד הנוכלים הגדולים ביותר גם רגלי לא דורכת במסעדות שלו והכל בגלל מקרה שקרה במסעדה אוקינוס לפני הרבה מאוד שנים
    סגור