חדשות
מספרים מדהימים לגולף ב-2020: גידול של 305% ברווח הנקי לעומת 2019
החברה הציגה שיפור משמעותי בפרמטרים התפעוליים: הרווח הנקי בשנת 2020 הסתכם בכ-17.8 מיליון שקל, גידול של 116% ברווח הנקי ברבעון הרביעי שהסתכם בסך של 18.4 מיליון ש"ח בהשוואה לרווח של 8.5 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד
קבוצת גולף פרסמה את סיכום רבעון רביעי ושנת 2020 והציגה שיפור משמעותי בפרמטרים התפעוליים: הרווח הנקי בשנת 2020 הסתכם בכ-17.8 מיליון שקל, גידול של 305% בהשוואה לרווח הנקי בשנת 2019, גידול של 116% ברווח הנקי ברבעון הרביעי שהסתכם בסך של 18.4 מיליון שקל בהשוואה לרווח של 8.5 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח התפעולי השוטף בשנת 2020 הסתכם לכ-67 מיליון שקל, גידול של כ-101% בהשוואה לרווח התפעולי בשנת 2020, עלייה של 137% ברווח התפעולי השוטף ברבעון הרביעי שהסתכם לכ-32.3 מיליון שקל בהשוואה לרווח בסך של 13.6 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח התפעולי במגזר אופנת הבית בשנת 2020 צמח בכ-125% בהשוואה לשנת 2020 והסתכם לסך של 42 מיליון שקל. הרווח התפעולי במגזר אופנת ההלבשה, בנטרול הוצאות אחרות חד פעמיות המיוחסות לפעילות טופשופ, הסתכם לסך של כ-11.6 מיליון שקל. תזרים המזומנים שנבע מפעילות שוטפת בשנת 2020 הסתכם לסך של 190 מיליון שקל בהשוואה לתזרים בסך של 157 מיליון שקל בשנת 2019.
בנוסף, אייל גרינברג מונה למנכ"ל ומנהל העסקים ראשי החל מאפריל 2021, פעילות האון ליין הורחבה משמעותית לרבות עם השקת אתרי אינטימה וגולף וכן אושרה תכנית לרכישה עצמית של מניות החברה, בהיקף של עד 10 מיליון ש"ח, שתיכנס לתוקף החל מ-22 מרץ 2021.
אייל גרינברג, מנכ"ל החברה המנהל העסקים הראשי של גולף הוסיף: "משבר הקורונה והסגרים חייבו אותנו לתהליכי התייעלות נרחבים ושינויים מבניים משמעותיים. שידרגנו את פעילות האון ליין שלנו, סגרנו ונמשיך לסגור חנויות מפסידות, ומאידך פתחנו ונמשיך לפתוח חנויות איכותיות במקומות בהם לא נכחנו. בכוונתנו לחדור לתחומים חדשים ומשיקים תוך שימוש בתזרים התפעולי המשמעותי למימון הפעילות האמורה. אני נרגש להתחיל בתפקידי בימים הקרובים ומשוכנע ביכולתי להצעיד את החברה למקום הראוי לה בעולם הקמעונאות הישראלי.
מכירות הקבוצה בשנת 2020 הסתכמו בכ- 835.8 מיליון שקל, לעומת כ-935.7 מיליון שקל בשנה המקבילה אשתקד, ירידה של כ- 10.7% הנובעת בעיקר מסגירת החנויות הפיזיות בשל השפעת נגיף הקורונה. הירידה קוזזה בחלקה מגידול במכירות בתחום פעילות עדיקה ובאתרי גולף. מכירות תחום אופנת ההלבשה הסתכמו בשנת 2020 בכ-245.9 מיליון שקל לעומת כ-337.6 מיליון שקל בשנה המקבילה אשתקד. הירידה במכירות בתקופת הדוח לעומת התקופה המקבילה אשתקד נבעה בעיקר מסגירת החנויות בשל השפעות נגיף הקורונה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.הבעיה- שיווקמשה אבני 03/2021/22הגב לתגובה זו1 0השיווק בגולף לא פוגע, אין שום חדשות או מהלכים שיווקים. לסגור חנויות ותפעול נכון זה בהחלט התחלה נכונה, אבל ללא שיווק מתקדם זה פשוט לא יעבוד.סגור


