תקשורת ומדיה
גיא מרוז במתקפה מפתיעה: "עיתון 'הארץ' שופר של כל השמאל"
העיתונאי התייחס להצהרת יאיר גולן, יו"ר מפלגת "הדמוקרטים", כי במידה והוא יקים את הממשלה הבאה הוא יסגור את ערוץ 14. גיא מרוז: "זו הייתה אמירה מטומטמת שלו. הוא לא יעשה את זה". במקביל, הוא הציג עמדה מפתיעה ביחס לעיתון "הארץ" | כל הפרטים
לאחר שהצהיר כי כי במידה וירכיב את הממשלה הבאה הוא יפעל לסגירת ערוץ 14, הפוליטיקאי יאיר גולן עורר סערה בישראל וגרר תגובות רבות מימין ומשמאל. העיתונאי גיא מרוז, המשמש כחבר פאנל בתוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים", התארח בפודקאסט של רז זאובר והביע את עמדתו ביחס לאותה הצהרה דרמטית שעוררה זעם בקרב מחנה הימין בישראל.
"יאיר גולן לא יסגור את ערוץ 14, זו הייתה אמירה מטומטמת שלו. הוא לא יעשה את זה וזה לא יקרה. אתה לא יכול לסגור את ערוץ 14, הם כבר ניצחו בדבר וגם לא צריך לסגור ערוצים", כך אמר מרוז למראיין. בהמשך דבריו, הוא מתח ביקורת על העיתון "הארץ", אשר נמצא בשליטתה של משפחת שוקן (75% מהבעלות). יתרת המניות (כ-25%) מוחזקת על ידי איש העסקים לאוניד נבזלין.
"תגיד, מה זה עיתון 'הארץ'? זה העיתון היחידי שאני קורא כל בוקר. גם אשתי עובדת שם. מה אם זה לא שופר של כל השמאל? אתה קורא שם את עמוד המערכת, את עמודי הדעות וכולם אומרים את אותו הדבר. כל הכותרות ומה שחשוב זה רק הצד השני, רק הצד השני. זה בסדר, אני קורא את זה, אני אוהב את העיתון הזה. אני קורא את זה אבל אני קורא ומבין".
@raz_sauber גיא מרוז: אין הבדל בין ערוץ 14 להארץ. הפרק המלא ביוטיוב
♬ original sound - הפודקאסט של רז זאובר
בהמשך, אמר מרוז: "ערוץ 14 הוא ערוץ ימני שמעריץ את נתניהו. אגב, נתניהו יום אחד יילך, הכהונה שלו לא תמשיך לעד. ערוץ 14 ימשיך אחריו, כך אני חושב. אני מאמין שהם לא יהללו את נתניהו כשהוא יושב באיזה וילה במיאמי ויהיה בפנסיה, נכון? יהיה מישהו חדש, אז בוא נראה מה הם יגידו אז אבל הם ערוץ ימני".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



