תקשורת ומדיה
צופית גרנט: "אני בוכה לו, מתקשרת אליו כשיש לי פחד כלכלי"
צופית גרנט-רנד סיפרה בגילוי לב על מערכת היחסים המיוחדת שהיא מתחזקת עם הגרוש אברם גרנט, וכיצד הוא מרגיע אותה ברגעים הכי קשים ומפחידים בחיים. בנוסף, היא חשפה על הקשר המיוחד בין הגרוש לבעלה שולי רנד
מגישת הטלוויזיה צופית גרנט-רנד, הנשואה לזמר שולי רנד, התארחה בפודקאסט של איתי סגל מבית הפודקאסטים ALL IN וסיפרה על הגירושים מבעלה לשעבר אברהם גרנט, היחסים החמים עמו והידידות האיתנה בין הגרוש לבין בעלה הנוכחי.
בתחילת דבריה, גרנט-רנד סיפרה על הקשר המיוחד שהיא מתחזקת עם הגרוש. "אברם לא בן אדם של להסתכל אחורה. אברם נתן את כל מה שהוא ידע לתת והוא הרבה דברים נתן נהדר. הוא מילא המון חסכים שאני באתי איתם לזוגיות שלו. נתן גם הרבה ביטחון. עד היום הוא סוג של בן אדם שנותן לי הרבה ביטחון בחיים.
הוא חבר מאוד קרוב שלי. אני יכולה להתקשר ולבכות לו, אני יכולה להתלונן לו. אם יש לי פתאום איזשהו פחד, אפילו פחד כלכלי, או אם יש לי חרדה של חוסר רלוונטיות, אני יכולה להתקשר לאברם.
הוא נותן עצות טובות. הוא מנטור. אני בוכה לו. הוא אומר לי: 'איזה שטויות את מדברת. את לא מבינה איך מדברים. את חוסר רלוונטיות? מי לא ירצה לקחת אותך? את יודעת, אף אחד לא יודע שהפסקת עם 'אבודים'. ברגע שישמעו על זה'. הוא מתוק והכי מפרגן בעולם. הוא אבא מדהים, הוא בן אדם מדהים".
@allinhouseofpodcasts אברם חבר מאוד טוב של שולי. הוא בא אלינו לארוחות שישי ויוצא איתנו לחופשות משפחתיות״. צופית גרנט על הקשר המיוחד בין האקס המיתולוגי לבעלה הנוכחי. וגם: מתי היא מתקשרת לאברם לבכות? ואיך רק הוא יודע להרגיע. | מתוך ״הפודקאסט של איתי סגל״. עכשיו בכל הפלטפורמות
♬ צליל מקורי - All•in הבית של הפודקאסטים
עוד ב-
בהמשך דבריה, צופית גרנט-רנד התייחסה לידידות האיתנה שנבנתה בין הגרוש שלה לבן בעלה הנוכחי, הזמר שולי רנד. "הוא רואה את האהבה שלי ושל שולי. הוא חבר מאוד טוב של שנינו, חבר מאוד טוב של שולי גם. אנחנו יוצאים יחד, היינו ביחד בחופשת פסח. אברם, שולי ואני והילדים שלו והילדים שלי נסעו לחו"ל לבולגריה. בארץ, הוא מגיע אלינו לארוחות שישי. הוא נמצא איתנו. לו ולשולי יש נושאים משותפים. שולי חולה ספורט ברמות מטורפות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


