מינויים

מנכ"לית חדשה לחברת שירותי הסיעוד: "להתכונן לאתגרים של המחר"

עם למעלה מ-20 שנות ניסיון: קרן אושר מונתה למנכ"לית Manpower Care, המתמחה במתן שירותי טיפול וסיעוד לבני הגיל השלישי ולאוכלוסיית בעלות צרכים מיוחדים
מערכת ice | 
צילום עצמי
ManpowerGroup ישראל הודיעה על מינויה של קרן אושר לתפקיד מנכ"לית חברת Manpower Care, המתמחה במתן שירותי טיפול וסיעוד לבני הגיל השלישי ולאוכלוסיית בעלות צרכים מיוחדים. עם כניסתה לתפקיד ב-11 במאי 2025, תצטרף אושר גם כחברה בהנהלת הקבוצה.
קרן מביאה עמה ניסיון של למעלה מ-20 שנה בעולם הסיעוד, מתוכן 14 שנים בתפקידי ניהול בכיר בדנאל סיעוד-שם ניהלה מערכים ארציים מורכבים שכללו עשרות אלפי עובדים והובילה מהלכים אסטרטגיים משמעותיים שתרמו לצמיחה מרשימה בפעילות החברה.
לצד הבנה עמוקה בענף הסיעוד, קרן מתמחה בניהול תקציבים רחבי היקף, הובלת שינויים ארגוניים, פיתוח ההון האנושי והנעת צוותים גדולים, ומשלבת בין גישה עסקית תכליתית לבין ראייה חברתית ערכית. אושר הינה בעלת תואר ראשון במדעי הרוח והחברה מהאוניברסיטה הפתוחה ותואר שני ביזמות וחדשנות ממכללת ספיר.
דרור ליטבק, מנכ"ל ManpowerGroup ישראל, בירך על המינוי: "כדי להצליח בשוק התחרותי של היום ולהתכונן לאתגרים של המחר, חשוב לנו להאיץ את מהלכי המיקוד העסקי ולבחור את האנשים הנכונים-בזמן הנכון. קרן מביאה איתה שילוב נדיר של ניסיון מוכח, הובלה ערכית וכישורים בינאישיים יוצאי דופן. אין לי ספק שהיא תצעיד את Manpower Care קדימה-עם חדשנות, מצוינות והשפעה חברתית רחבה".
אודות Manpower CareManpower Care מתמחה מעל 25 שנה בשירותי טיפול וסיעוד לבני הגיל השלישי ולאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים ונמנית עם החברות המובילות בתחום זה בישראל. עם הצוות המיומן של החברה נמנים עובדים סוציאליים, אחים ואחיות ואלפי מטופלים סיעודיים אשר עוברים הכשרות מקצועיות. לחברה יחידה לעובדים זרים המלווה את המשפחות באיתור התאמה ושילוב מוצלח של המטפלים הזרים בבית המטופלים. בנוסף, Manpower Care מספקת שירותים למשרד הביטחון של ליווי וטיפול לנכי צה”ל, לנפגעי פעולות האיבה ולמשפחות השכולות.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה