מינויים

מירב הראל מונתה כדירקטורית באקסלנס טרייד

מירב הראל מונתה כדירקטורית באקסלנס טרייד, חברה בתוך אקסלנס ניהול השקעות וניירות ערך. בועז נגר יו"ר אקסלנס מסר: "המומחיות והניסיון העשיר של מירב בתחומי מערכות המסחר והחדשנות בעולמות הפיננסים, יסייעו לאקסלנס להמשיך את הצמיחה המואצת"
מירב הראל (צילום יוסי עזרן)
יו"ר אקסלנס בועז נגר הודיע על מינויה של מירב הראל כדירקטורית באקסלנס טרייד,  חברה בתוך אקסלנס ניהול השקעות וניירות ערך.
מירב הראל עבדה כ-15 שנה בבנק לאומי והובילה את פיתוח מערכת המסחר "לאומיטרייד". בשנת 2020 נבחרה הראל כאחת מ-100 הנשים המשפיעות בעולם בתחום הבלוקצ'ין. בנוסף, הראל נבחרה בלונדון כאחת הנשים המובילות בתחום הפינטק.
בועז נגר יו"ר אקסלנס מסר על המינוי: "המומחיות והניסיון העשיר של מירב הראל בתחומי מערכות המסחר והחדשנות בעולמות הפיננסים, יסייעו לאקסלנס להמשיך את הצמיחה המואצת תוך מתן דגש לטכנולוגיה ושירותים פיננסיים מתקדמים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה