מינויים
מי תחליף את יובל שרף בקמפיין הנוצץ?
לאחר תקופה בה שימשה יובל שרף כפרזנטורית של רשת קניוני עופר, מסתמן כי היא תפרוש מהקמפיינים ואת מקומה תיקח לא אחרת מאשר עדי אשכנזי
לאחר שהשיקו יחדיו קמפיין נוצץ ומיוחד לקראת חגי תשרי מסתמן כי קניוני עופר ויובל שרף יפרידו כוחות אחרי תקופה ארוכה של שיתוף פעולה. יחד עם זאת, נדמה כי לא מדובר בצעד מפתיע או בלתי מתכונן, היות ומסתמן לעת זו כי כבר יש מחלפיה באופק ועדי אשכנזי עתידה להחליף את שרף.
לא ידוע בעת זו האם החלפתה של שרף באשכנזי הוא צעד הנובע מאי הסכמות, הרצון להציג תדמית שונה, או עקב רצונה של שרף. לצד זאת, לאחרונה רשת הקניונים פועלת רבות על מנת לקדם את כלל הפעילויות שלה לקראת החגים.
עוד ב-
אמש פורסם כי נפתח בקניון עופר בפתח תקווה סניף ראשון בישראל לחווית נוטלה ייחודית וכי לא מדובר בפופ-אפ זמני אלא בדוכן קבוע ומפנק במיוחד. לצד זאת לפני מספר ימים פורסם כי החברה מחזקת את צוות הניהול הנשי שלה ומינתה שתי נשים לנהל את סניפיה בביל"ו סנטר ובבאר שבע.
כל החידושים הללו באים לצד הקמפיין הנוכחי, ומסתבר שהאחרון, עם שרף המתנוסס על המסכים בשבועות האחרונים בכמעט כל הפסקת פרסומות, ומקדם את מגוון המבצעים וההטבות של הרשת לקראת החגים הקרבים.
כל החידושים הללו באים לצד הקמפיין הנוכחי, ומסתבר שהאחרון, עם שרף המתנוסס על המסכים בשבועות האחרונים בכמעט כל הפסקת פרסומות, ומקדם את מגוון המבצעים וההטבות של הרשת לקראת החגים הקרבים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



