מדדים ומחקרים
דירוג עשירי העולם: אילון מאסק בפאניקה, היהודים מרוויחים בענק
היזם הכל-יכול אילון מאסק ממשיך לדמם מיליארדים על גבי מיליארדים אך נותר העשיר בעולם. מייסדי גוגל במהפך על מארק צוקרברג
כמדי שבוע, אנו ב-ice מביאים אליכם את דירוג רשימת עשירי העולם בסדר יורד, כאשר גם הפעם אילון מאסק מעל כולם. היזם המיליארדר שעומד מאחורי רשת X, ספייס-איקס, טסלה ועוד מאבד כ-3 מיליארד דולר מהשבוע הקודם והונו מוערך בכ-842.9 מיליארד דולר.
מתחתיו נרשמה הפתעה, כאשר מייסדי גוגל לארי פייג' וסרגיי ברין, שניהם יהודים, קפצו למקומות 2 ו-3 ברשימה בהתאמה זאת הודות לביצועים נאים של מניית החברה שבבעלותם למרות תקופה אדומה בשוקים הפיננסים.
את הכיוון ההפוך עשה מארק צוקרברג היהודי, מייסד מטא, שצובר כ-4 מיליארד דולר ומגדיל את הונו לכ-225.2 מיליארד דולר. את החמישייה הראשונה נועל ג'ף בזוס, שהונו מוערך כעת בכ-221.9 מיליארד דולר - עלייה של 2 מיליארד דולר מהשבוע הקודם.
לארי אליסון נדחק מחוץ לחמישייה הראשונה בעקבות איבוד של 7 מיליארד דולר בשבוע, והונו מוערך בכ-194.8 מיליארד דולר נכון לעת עתה.
עוד ב-
מי שמתקרב בצעדי ענק לצמרת העושר העולמית הוא מייסד אנבידיה ג'נסן הוואנג שהונו מוערך בכ-160.5 מיליארד דולר הודות לזינוק המפלצתי במחיר המנייה בשנים האחרונות. הנתונים מתעדכנים בזמן אמת באתר forbes.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא משנה!!!!!אנצי!!!! 02/2026/27הגב לתגובה זו0 0זה ממש לא משנה כמה כסף יש לך, לא תצליח בחיים לאכול עם 2 מזלגות או לישון ב-2 חדרים בו זמנית!!!!סגור



