מדדים ומחקרים
דירוג עשירי ישראל: אדלסון מפסידה סכום אדיר, ומה עשה אייל עופר?
דירוג עשירי העולם של מגזין פורבס פורסם, כאשר בגזרת הישראלים, מרים אדלסון שומרת על הפסגה למרות שהפסידה 385 מיליון דולר. גם אייל עופר הפסיד, לעומת אחיו עידן שדווקא הרוויח. ומה עשה השבוע הכסף של רומן אברמוביץ'?
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע כאשר בגזרת הישראלים, מרים אדלסון אמנם הפסידה 385 מיליון דולר מהונה האישי, שמוערך כעת ב-35.2 מיליארד דולר, אך גם זה הספיק לה כדי לקפוץ שני מקומות קדימה ברשימת עשירי העולם למקום ה-34 והמכובד.
על המקום השני ברשימה שומר אייל עופר, זאת למרות הפסדים של 18 מיליון דולר השבוע, כשהוא מדורג במקום ה-122 בעולם, עם הון אישי שמוערך ב-14.5 מיליארד דולר. מיד אחריו אחיו, עידן עופר, שדווקא רשום שבוע מוצלח מהבחינה האישית עם הכנסות של 13 מיליון דולר, כשהוא במקום ה-158 בעולם, עם הון מועדך ב-11.3 מיליארד דולר.
עוד ב-
על המקום הרביעי ברשימה שומר בגאון האוליגרך הרוסי ישראלי, רומן אברמוביץ', שרשם הכנסות "מינוריות" בדמות 240 אלף דולר, כשהונו מוערך כעת ב-8.2 מיליארד דולר, כשהוא במקום ה-244 בעולם. מי שנמצאים לא הרחק מאחור הם האחים איגור ודימיטרי בוכמן, ששוב, כמדי שבוע, לא רשמו הכנסות או הפסדים, והונם מוערך ב-7.9 מיליארד דולר כשהם במקום ה-275 בעולם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כפר קאסמבדיר מחמד 03/2023/04הגב לתגובה זו0 0גברת אדלסון הנכבדה ייי אך אפשר לתקשר אתך כצת ומעט כסף תצילי רעבימ כמוני ייי האמ יש לך עבודה יי עבודה עבור ממון יומ יומי יי גברת אדיסון זרקי לחמך על פני המיימ יבוא יומ ותמצאוסגור



