ויראלי
אייל גולן ניסה לרכוש בית בישוב המבוקש וסורב: "החלום הכי גדול שלי"
אייל גולן פרסונה נון גרטה. הזמר, שביקש לרכוש נחלה במושב בית אלעזרי, הממוקם בין רחובות וגדרה, נדחה ע"י בעלי המשקים שהצביעו ברוב קולות נגד הצטרפותו. מה אמר בנאום שנשא מולם?
אייל גולן ביקש לרכוש נחלה של 27 דונם במושב בית אלעזרי בשווי 11 מיליון שקלים, ונדחה ע"י בעלי המשקים שהעדיפו לוותר על השכן הפוטנציאלי. גולן, שערער על ההחלטה, הגיע אמש לשאת נאום בפני האסיפה הכללית במושב, אך זכה רק ל-71 קולות בעד (מתוך 120 הנדרשים) ו-89 קולות נגד.
על פי פרסום בלעדי ב"ערב טוב עם גיא פינס", גולן, שגדל ברחובות, הסמוכה לישוב, סיפר בנאומו כי היה מגיע בילדותו לבית דודתו בבית אלעזרי וחלם לבנות בו את ביתו: "כל החיים שלי מאז שאני בעצם ילד, החלום הכי גדול שלי היה לגור במושב וכל הילדות שלי הייתה פה", סיפר גולן ששיתף כי בילה במקום "עם הטרקטורים והכל והכי כיף בעולם".
הזמר אף שיתף כי רצה לגדל במקום את ילדיו: "עם הערכים שגדלתי פה" וסיפר כי כבר כמה שנים הוא מחפש איפה לקנות משק. "אני גר כרגע בכפר הנגיד, כבר שנה. הלכתי לשם כדי להבין באמת אם זה הדבר שמתאים לי ומה אני רוצה. אני הכי שמח בעולם".
עוד ב-
למרות שלא ברור מה סיבת הסירוב של בעלי המשקים במושב, שהוקם ע"י עולים מתימן, עירק, פרס רומניה ופולין, חלק מהגורמים במקום טענו כי מדובר בישוב שליו בעל צביון קהילתי שלא מעוניין להכניס דמות ציבורית שתפר את השקט במקום.
מליאם הפקות מסרו בתגובה ל"ערב טוב עם גיא פינס: ״אייל גולן אכן נמצא בתהליך רכישת נחלה לו ולילדיו, מטבע הדברים מדובר בהליכים מורכבים, אייל פועל ויפעל בהתאם להוראות החוק ורשות מקרקעי ישראל המנהלת את קרקעות ההתיישבות הכפרית. קבלה לחברות במושב כפופה אף היא לכללים אלה ולפסקי הדין החלים בעניין ואייל בוחן את הדברים בימים אלה ויפעל בהתאם להם".
מליאם הפקות מסרו בתגובה ל"ערב טוב עם גיא פינס: ״אייל גולן אכן נמצא בתהליך רכישת נחלה לו ולילדיו, מטבע הדברים מדובר בהליכים מורכבים, אייל פועל ויפעל בהתאם להוראות החוק ורשות מקרקעי ישראל המנהלת את קרקעות ההתיישבות הכפרית. קבלה לחברות במושב כפופה אף היא לכללים אלה ולפסקי הדין החלים בעניין ואייל בוחן את הדברים בימים אלה ויפעל בהתאם להם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(12):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
10.לא מכניסים ליכוד למקומות ברמה ! ליכוד = תתי אדםמשקף מציאות 10/2025/27הגב לתגובה זו0 0לא מכניסים ליכוד למקומות ברמה ! ליכוד = תתי אדםסגור
-
9.שרשוראיכפת 10/2025/22הגב לתגובה זו0 0שרשורים לגבר מזמן יצאו מהאופנה היום זה נראה יותר ממשונה אולי העדיים הם שדחו את החברים מי יודעסגור
-
8.פוטמובייל לא בבית ספרנו (ל"ת)מקסים 10/2025/21הגב לתגובה זו1 0סגור
-
7.לאריק אינשטיין הם לא היו מסרבים. ובצדק (ל"ת)ירון 10/2025/21הגב לתגובה זו0 1סגור
-
6.הקוזק הנגזל (ל"ת)נאנסת 10/2025/21הגב לתגובה זו0 1סגור
- טען עוד
-
5.זכותח 10/2025/21הגב לתגובה זו1 0זכותו לקנות איפה שהוא רוצה. אם זה היה שלמה ארצי או מישהו אחר היו מקבלים אותם גועל נפש שנאה מלאה בארץ בכל המקומותסגור
-
זו שותפות עסקיתמושבניקית 10/2025/21הגב לתגובה זו0 0מושב הוא קולקטיב עסקי עם רכוש משותף. כל חבר חדש חייב להציג תעודת יושר ומאחר והוא עבריין מיסים מורשע זכות החברים לא לעשות איתו עסקיםסגור
-
4.זה לא מתוך גזענותא.א 10/2025/21הגב לתגובה זו1 0לדעתי מגזענות אים שלום חנוך או שלמה ארצי היה בא גם הם לא היו מתנגדים בטוחה בזה והכל כביכול גזענות אולי בגלל שהקהל שלו עממי ולא מהברנזה האילטיסטיתסגור
-
3.צודקים!גימלאי 10/2025/21הגב לתגובה זו2 1המקום מדהים ושקט וכך נמשיך לחיות !!סגור
-
2.הון מביא עולם תחתון עבריינים ומעריציםרונהנרוזנברג 10/2025/21הגב לתגובה זו3 1כי יש תקנון קבלה למושב אתה קונה משק אז צריך לעסוק בחקלאות ולגדל פרות , דבר שני מדובר באחד מכוכבי הזמר הגדולים שבעקבותו יבואו מאות מעריצים שלא יתנו שקט למושב יום ולילה ירעישו יצפרו , יטנפו את הנחל שסמוך לביתו , הון הולך גם עם עולם תחתון לא צריכים בעיותסגור
-
1.את מי זה מענייןרבקה את מי זה מעניין 10/2025/21הגב לתגובה זו0 0בטח הייתה להם סיבה טובהסגור
-
הוא מורשע בעבירות מסאיש 10/2025/21הגב לתגובה זו2 0וכל חבר נדרש לתעודת יושר מהמשטרהסגור



