תיירות
אימה בטיסה לנתב"ג: זו התקרית האלימה אלייה נקלעו עשרות ישראלים
דרמה בשדה התעופה במילאנו: קבוצה של פרו פלסטינים התנפלה על עשרות ישראלים שחיכו בגייט לטיסה של חברת ארקיע לנתב"ג, תקפה אותה וקראה לעברם קריאות "לשחרר את פלסטין". אחרי כ-20 דקות ועימותים אלימים, המפגינים עזבו והטיסה יצאה לדרכה
רגעי אימה של ממש התרחשו בסוף השבוע האחרון בשדה התעופה הבינלאומי במילאנו, איטליה, זאת לאחר שנוסעים ישראלים שהיו בגייט בדרכם לעלות על הטיסה של ארקיע לנתב"ג, הותקפו על ידי מפגינים פרו פלסטיניים שזיהו כי הם טסים לישראל, והחלו להקניט אותם.
ב-N12 שוחחו היום (שני) עם מספר נוסעים שאמורים היו לעלות על הטיסה, שבעקבות האירוע האלים נאלצו להתעכב בגייט כמו גם הטיסה של חברת התעופה הישראלית, שהתעכבה בכחצי שעה. אחד מהנוסעים בשם מיקי סיפר: "אנשים צעקו 'פרי פלסטיין' ועוד סיסמאות נגד ישראל, תוך כדי שהם מתקרבים אלינו".
לטענתו של מיקי, בתוך מספר דקות החלה מהומת ענק שכללה דחיפות וצעקות בין הנוסעים הישראלים לפרו פלסטינים שהתעמתו איתם, רובם ככולם ככל הנראה אמורים היו לעלות לטיסה למרוקו: "אנשים ניסו להיכנס ולעבור אותם בכוח, ואז התחילו דחיפות וצעקות משני הצדדים".
עוד ב-
הוא סיפר על המילים הקשות שהטיחו בהם וטען כי על אף שהם קראו למשטרה, לקח לשוטרים זמן רב להגיע: "צעקו לנו 'אתם רוצחי תינוקות' ו'שחררו את פלסטין'. זה היה ברור שהם מנסים לגרום לפרובוקציות. העובדים אמרו שמחייגים למשטרה, אבל כשחזרתי לשער ראיתי שזה עדיין קורה. נציגים של חברות התעופה ניסו להפריד אבל כלום לא עזר. אף שוטר לא הגיע בזמן הזה, הרגשנו פשוט מופקרים. הם עזבו אחרי כ-20 דקות רק כדי לא לפספס את הטיסה שלהם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.חדלי אישיםטרופ 01/2026/07הגב לתגובה זו0 0האיטלקים הרימו ידיים.. איך הפגנה נכנסה לאיזור ההמראות?סגור
-
3.תודה ליאיר גולןyuvi 01/2026/05הגב לתגובה זו0 1גם יאיר גולן אמר שחיילי צה"ל רוצחים תינוקות.....תפנו אליו בטענות.....סגור
-
2.יאיר גולן אשםאחת 01/2026/05הגב לתגובה זו1 1יאיר גולן אשם.סגור
-
1.פחדנותלא חשוב 01/2026/05הגב לתגובה זו0 0למה הערבים תמיד תוקפים והישראלים מתבכיינים,למה אתם לא מחזירים באלימות מול אלימות????סגור



