תיירות

אל על בתחרות קשה: טיסות ישירות לתאילנד וארה"ב ב-999 דולר בלבד

פלטפורמת התיירות של כאל ואיסתא משיקה מהלך דרמטי ומציעה טיסות ישירות עם ארקיע ליעדים המבוקשים בעולם, כולל מזוודה וטרולי. אלו התנאים המלאים וההטבות הייחודיות שמחכות למטיילים

חברת ארקיע (צילום shutterstock, פלאש 90/ יוסי אלוני)
FlyAll פלטפורמת התיירות של כאל ואיסתא, שמתחרה ראש בראש במועדון הנוסע המתמיד של חברת התעופה אל על, משיקה היום (ראשון) מהלך בלעדי למחזיקי כרטיס FlyAll הקיימים ולמצטרפים חדשים, במסגרתו יוצעו טיסות ישירות הלוך ושוב עם ארקיע לפוקט, בנגקוק, האנוי, טוקיו וניו יורק במחיר של 999 דולר בלבד. המחיר כולל מזוודה, טרולי, מיסים והיטלים, ויהיה זמין לרכישה לטיסות שיתקיימו בתאריכים מבוקשים. 
במסגרת המבצע, לקוחות FlyAll הקיימים ומצטרפים חדשים יוכלו לרכוש, החל מהיום ולמשך חודש או עד גמר המלאי, טיסות ישירות הלוך ושוב לפוקט, בנגקוק, האנוי, טוקיו וניו יורק.
הטיסות יתקיימו בסוף אוקטובר - סוף מרץ,  תקופה הנחשבת לאחת המבוקשות ביותר ביעדים אלו. כך יוכלו הלקוחות ליהנות ממחיר אטרקטיבי גם בעונת השיא, במיוחד ביעדי המזרח.
מאחר שמדובר ביעדים שמצריכים לרוב תכנון מוקדם, FlyAll חברה לשותפים אסטרטגיים מקומיים, בהסכם בלעדי ארוך טווח, ובנתה מעטפת הטבות ייעודית, המשלימה את חוויית החופשה ומעניקה ערך נוסף גם לאחר הזמנת הטיסה. בין ההטבות:בתאילנד -ליווי ותכנון טיול, 20% הנחה על טיולים ואטרקציות בעברית באמצעות "המרכז למטייל בתאילנד", והטבה ייחודית ללקוחות במסעדות המרכז.
בווייטנאם - חבילה ייעודית ללקוחות FlyAll במחיר של 899 דולר ל-8 ימים לאדם, הכוללת ליווי אישי מלא בעברית, הסעות, מלונות וכניסה לאטרקציות הפופולריות באמצעות ויאטנם 24/7".
ביפן - 300 ₪ הנחה על שירותי תכנון טיול וליווי מלא בעברית באמצעות "מר יפן", כולל פלטפורמה דיגיטלית המלווה את הלקוחות בזמן אמת לאורך הטיול.המהלך הנוכחי ממחיש את הצעת הערך של FlyAll כפלטפורמת תיירות רחבה המאפשרת לצרכן להנות מחווית תיירות שלמה הכוללת  מלונות, שירותי תכנון טיול, מסעדות, אטרקציות, הסעות ושירותים משלימים נוספים ביעד.
כרטיס FlyAll מאפשר ללקוחות לצבור נקודות בשווי של 1% מכל קנייה ועד 1.2% בכרטיסי פרימיום, כאשר כל נקודה שווה שקל. את הנקודות ניתן לממש באתר FlyAll לטיסות בכל חברות התעופה - הישראליות והבינלאומיות כאחד, למלונות בכל העולם, עם התחייבות למחירים זולים יותר מ-Booking, לחבילות חוויה ולמוצרי תיירות נוספים – במודל פשוט ושקוף שמעניק ללקוח חופש בחירה מלא.
ירון טיקטין. משנה למנכ"ל, ראש חטיבת לקוחות פרטיים: "כשהשקנו את FlyAll יצאנו עם הבטחה ברורה: להעניק לצרכן הישראלי חוויית תיירות חדשה, שמבוססת על חופש בחירה, מודל צבירה ומימוש פשוט ושקוף שבו כל נקודה שווה שקל, ומחירי תיירות אטרקטיביים. המבצע הנוכחי הוא ביטוי ישיר למחויבות הזו, והוא מצטרף להצעת הערך של FlyAll, שנועדה לאפשר ללקוחות לממש את הנקודות שלהם במגוון רחב של טיסות, מלונות וחוויות תיירות. נמשיך להרחיב את ההטבות והאפשרויות שמציע FlyAll, כדי להמשיך ולהעניק ללקוחות ערך אמיתי וחוויית תיירות משתלמת לאורך כל הדרך".

ענת צלדטי, מנכ"לית FlyAll: "ב-FlyAll אנחנו בונים דור חדש של חוויית תיירות, שמחברת בין הזמנת החופשה, הטבות ייחודיות, שירות אישי וצבירה ומימוש של נקודות, לחוויה אחת פשוטה, חכמה ומשתלמת. אנחנו מאמינים שהצרכנים מצפים היום ליותר- ליותר נוחות, יותר ערך ויותר אפשרויות במקום אחד. המבצע הזה מבטא את התפיסה שלנו, והוא חלק משורה של מהלכים שנמשיך להוביל כדי להעניק ללקוחות ערך אמיתי בכל שלב של החופשה, מההזמנה ועד החזרה הביתה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה