כסף וצרכנות
חברי מועדון YOU? זו ההודעה שנשלחה לסלולרי שלכם
בהודעה לחברי מועדון YOU נמסר: "לקוחות יקרים, הרינו להודיעכם, כי מועדון YOU של מועדון לקוחות רבוע כחול – דור אלון יפסיק את פעילותו העסקית העושה שימוש במאגר המידע של מועדון YOU וזאת ביום 23.11.23 (להלן – יום הסיום)"
לא רק קרפור עושה שינויים בכרטיס המועדון, הלקוחות של רבוע כחול-דור אלון המחזיקים בחברות במועדון YOU קיבלו הודעה לפיה בעוד כשלושה חודשים תופסק הפעילות העסקית של המועדון.
בהודעה נמסר: "לקוחות יקרים, הרינו להודיעכם, כי מועדון YOU של מועדון לקוחות רבוע כחול – דור אלון יפסיק את פעילותו העסקית העושה שימוש במאגר המידע של מועדון YOU וזאת ביום 23.11.23 (להלן – יום הסיום)".
עוד נכתב בהודעה שהגיעה למכשירים הסלולריים: "בשל כך יובער (יושמד) מאגר המידע (YOU תוכנית נאמנות לקוחות רבוע כחול – דור אלון) מספר מאגר 868705 וימחק מאגר המידע האמור מפנקס המאגרים של רשות להגנת הפרטיות, בהתאם לדין".
לסיום הוסבר ללקוחות כי: "עד ליום הסיום תהא רשאי להמשיך לעשות שימוש בכרטיס מועדון הלקוחות בהתאם להטבות הקיימות בו. בברכה, מועדון לקוחות רבוע כחול – דור אלון".
עוד ב-
מדור אלון נמסר בתגובה: "למרות שמות היישויות המשפטיות המצויינות בהודעה שהופצה, מועדון YOU מנוהל זה שנים אחדות ע"י מגה ויינות ביתן שנרכשה ע"י קבוצת אלקטרה. לפרטים יש לפנות אליהם. עם זאת יצויין כי זה הרבה שנים שהמועדון אינו מנפיק כרטיס אשראי או תוכניות צבירת נקודות כלשהן ולמיטב ידיעתנו הפסקת פעילותו וביעור מאגר המידע שלו - נעשו על פי החוק".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



