משפט
מושיקו מור חוזר לבמות לאחר כשנה וחצי: זו ההחלטה הדרמטית שהתקבלה
לאחר כמעט שנה וחצי של הליכים משפטיים מורכביים, שכללו מעצר, מעצר בית ודיונים בלי סוף, בית המשפט הכריע לטובתו של הזמר הנאשם ואישר לו את מבוקשו
לאחר שנה וארבעה חודשים שבהם שהה במעצר בית תחת פיקוח אלקטרוני, בית המשפט המחוזי קיבל את בקשתו של מושיקו מור, הנאשם באונס ובמעשה סדום, והורה להסיר את האזיק האלקטרוני ולאפשר לו לצאת לעבודה תחת פיקוח. לאחר שהפרקליטות החליטה שלא לערער על ההחלטה, מור הסיר את האזיק ושיתף את הרגע ברשתות החברתיות.
הבוקר (ראשון) כשבוע בלבד מאז הבשורה, קיבל הזמר עוד בשורה משמעותית. בית המשפט העליון קיבל את הערר שהגיש ואישר לו לשוב ולהופיע באירועים פרטיים, כך לפי פרסום בוואלה. למרות האישור על הסרת האיזוק האלקטרוני בשבוע שעבר, בית המשפט דחה את בקשתו לשוב ולעסוק במקצועו כזמר.
עורכי דינו, רומח שביט ושוש חיון, הגישו ערר לבית המשפט העליון והבוקר התקבלה החלטה דרמטית בנושא והזמר יכול לשוב ולהופיע. הסנגורים טענו כי מאז מעצרו הידרדר מצבו הכלכלי של מור באופן דרמטי. "ביטול ההופעות, הפרת התחייבויות ללקוחות, ההוצאות המשפטיות הכבדות וההליך הפלילי המתמשך הותירו אותו עם חובות של יותר ממיליון שקל".
"רכביו עוקלו ונמכרו, ילדיו הוצאו מהצהרונים, הוא נאלץ להפסיק טיפולים פרטיים ולהסתמך על בני משפחה וחברים לצורך קיומו", הוסיפו עורכי דינו. לדבריהם, מור ביקש להמיר את חלונות ההתאווררות שאושרו לו בהופעה שבועית שתימשך שעה אחת בלבד ותחת פיקוח.
עורכי הדין רומח שביט, איזבל פוקס, שוש חיון ושלומי מלכה, המייצגים את מושיקו מור, מסרו בתגובה: "אנחנו מברכים ומודים לבית המשפט העליון, בראשות הנשיא, השופט יצחק עמית, על ההחלטה החכמה והאמיצה, שבניגוד לעמדת המתלוננת והפרקליטות, התירה למושיקו לשוב לקדמת הבמה ולהופיע בפני קהל מעריציו הגדול".
עוד ב-
ההקלה בתנאיו של מור הגיעה בעקבות המלצות שירות המבחן, שהציג נתונים המעידים על כך שבתקופה האחרונה מור מתמיד בהליך טיפולי, נקי לחלוטין מסמים ומאלכוהול, מראה מחויבות לגורמי הטיפול וחזר לעבוד. כמו כן, צוין כי הוא שוהה במעצר בית עם אזיק אלקטרוני כבר למעלה מ-16 חודשים, ומעולם לא הפר את התנאים שנקבעו לו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



