בארץ

מסוק קרב הטיל חימוש בנגב; צה"ל: "עקב תקלה טכנית"

התקלה קרתה במהלך תקיפה ברצועת עזה ונגרמה בעקבות תקלה טכנית. אין נפגעים ובצה"ל מתחקרים את האירוע. דובר צה"ל עדכן על המקרה
מערכת ice | 
מסוק חיל האוויר (צילום דובר צה"ל)
אתמול (שלישי) חימוש הוטל ממסוק קרב סמוך לגדר הגבול ונפל בשטח פתוח במרכז הנגב המערבי. התקרית החריגה התרחשה במהלך תקיפה ברצועת עזה ונגרמה בעקבות תקלה טכנית. אין נפגעים ובצה"ל מתחקרים את האירוע. דובר צה"ל עדכן על המקרה.
 
מוקדם יותר היום, צה"ל התיר לפרסום את שמו של חלל נוסף במלחמת חרבות ברזל. סמ״ר דנילו מוקנו, בן 20 מחולון, לוחם פחת״ק 51 בגדוד 82 של עוצבת 'סער מגולן' (7), נפל בקרב בדרום רצועת עזה. מוקנו הוא הנופל השני מאז פתיחת מבצע "מרכבות גדעון".
סמ"ר מוקנו ז"ל נהרג לאחר שהתפוצץ מטען, שגרם לקריסת המבנה שבו פעל. שלשום הותר לפרסום על נפילתו של סמל יוסף יהודה חיראק, בן 22 מחרשה שבבנימין, לוחם בגדוד ההנדסה 601. סמל חיראק ז"ל נהרג במהלך מילוי תפקידו בצפון רצועת עזה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה